Winston’s Muziekschool: een online muzikale oplossing tijdens het lesgeven.

Online Training

Op de website van Winston’s Muziekschool staat een compleet muzikaal lesprogramma voor alle groepen van de basisschool. Dit online lesprogramma is gebouwd voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Er zijn specifieke oefeningen en trainingen voor alle verschillende groepen. Hierdoor worden de kinderen op hun eigen niveau uitgedaagd in het maken van muziek met elkaar.

De groepsleerkrachten hebben tegenwoordig weinig tijd om een compleet programma op gebied van muziek aan te kunnen bieden. Daarom hebben wij bij Winston’s Muziekschool een online oplossing bedacht die alle leerkrachten kan helpen tijdens het lesgeven. Dit lesprogramma is gericht op een continu leerproces van groep één tot en met groep acht. U kunt als leerkracht daarom ook altijd gebruikmaken van de lesprogramma’s van voorgaande jaren.

Maak vandaag nog een investering voor de toekomst van de kinderen/leerlingen.

Maak gebruik van de tijdelijke aanbieding van Winstons Muziekschool
Van € 394,- Voor € 197,- inclusief BTW

Uitleg en gratis sample video's van de onder, midden en bovenbouw

Sample video

1 # Onderbouw

Voor groep één en twee is de eerste kennismaking met muziek van essentieel belang. Tijdens deze lesprogramma’s leren de kinderen de basisvaardigheden zoals ritme en klank. U helpt uw klas bij de eerste ervaring om samen muziek te maken. En zij doen dat niet alleen. Samen met Winston op het Digibord leert u de kinderen hoe leuk het is om zelf muziek te maken. De verschillende video’s laten de kinderen zien wat ze moeten doen.

U assisteert door de bewegingen voor te doen samen met Winston. Het lesprogramma bestaat uit korte instructies die u daarna makkelijk met de groep kunt herhalen op elk door u gewenst moment van de dag. U zult snel resultaat zien en de kinderen krijgen plezier in het maken van muziek met elkaar. Bekijk de video hierboven zodat u een goed beeld krijgt van het lesmateriaal. Lijkt het me leuk om samen met Winston uw groep kennis te laten maken met muziek? Nodig Winston dan uit om een onderdeel te zijn van uw dagelijkse lesprogramma. De kinderen maken kennis met Winston. Ze kijken heel goed naar hem en doen de bewegingen en geluiden met hem mee.

Sample video

2 # Middenbouw

Voor groep drie, vier en vijf is er een gevorderd lesprogramma ontwikkeld. De kinderen in deze groepen hebben de basisvaardigheden van de onderbouw al gekregen ze zijn nu in staat om met muziek te gaan improviseren. Vanaf groep drie zullen de kinderen in drie jaar tijd leren hoe zij samen muziek kunnen maken waarbij zij tevens een gedeelte theorie krijgen. U kunt met ons lesprogramma op een makkelijke manier de kinderen meenemen in muzikale ontwikkeling. Kinderen kunnen in de middenbouw met meer zelfstandigheid aan de slag om samen voorstellingen voor te bereiden en muzikale stukken te presenteren. Kennismaking met verschillende instrumenten en het gebruiken van de handen en voeten om muziek te maken en het ritme te spelen.

En zij doen dat niet alleen. Samen met Winston op het Digibord leert u de kinderen hoe leuk het is om zelf muziek te maken. De verschillende video’s laten de kinderen zien wat ze moeten doen. U assisteert door de bewegingen voor te doen samen met Winston. Het lesprogramma bestaat uit korte instructies die u daarna makkelijk met de groep kunt herhalen op elk door u gewenst moment van de dag.

U zult snel resultaat zien en de kinderen krijgen plezier in het maken van muziek met elkaar. Vindt u het belangrijk dat uw leerlingen de beste muzikale ontwikkeling krijgen die kunt bieden? En zou willen dat u een compleet programma heeft wat makkelijk in te passen is in uw dagelijkse lesprogramma? Bekijk de video hierboven en overtuig uzelf van het unieke karakter van dit lesprogramma. Schrijf u nu in om gebruik te kunnen maken van dit unieke en complete muzikale lesprogramma voor de middenbouw!

Sample video

3 # Bovenbouw

Voor de groepen zes tot en met acht hebben wij ook een uniek muzikaal lesprogramma ontwikkeld. Hierbij ligt de focus op het presenteren van de muziekstukken die de kinderen zelf hebben gemaakt. U kunt altijd gebruikmaken van de lesprogramma’s voor de onderbouw en de middenbouw om bepaalde technieken en vaardigheden extra te herhalen. Met dit complete muzikale lesprogramma gaat u samen met Winston aan de slag om uw leerlingen maximaal voorbereiden en te begeleiden in hun muzikale ontwikkeling.

In groep acht zijn zij in staat om samen een verbluffende muzikale presentatie te geven aan de ouders en de rest van de school. En zij doen dat niet alleen. Samen met Winston op het Digibord leert u de kinderen hoe leuk het is om zelf muziek te maken. De verschillende video’s laten de kinderen zien wat ze moeten doen. U assisteert door de bewegingen voor te doen samen met Winston. Het lesprogramma bestaat uit korte instructies die u daarna makkelijk met de groep kunt herhalen op elk door u gewenst moment van de dag. U zult snel resultaat zien en de kinderen krijgen plezier in het maken van muziek met elkaar. Bekijk de video hierboven om een indruk te krijgen van het lesprogramma gericht op de bovenbouw.

Rol van de leerkracht

Ervarend leren, motorische ontwikkeling, sociale cohesie en luisteren staan bij Winston’s Muziekschool centraal. Winston brengt muzikaliteit en vaardigheden in de klas. De groepsleerkracht zorgt ervoor dat de voorwaarden zo optimaal mogelijk zijn. Staan we goed klaar? Doet iedereen goed mee? Wat kan er nog beter? De leerkracht wordt dus aangesproken op zijn/haar kwaliteit als docent om te enthousiasmeren en te sturen. Muzikaliteit is geen voorwaarde.

Inclusief uitgebreide PDF handleiding

Download de uitgebreide handleiding voor praktische tips tijdens het lesgeven. Alle instructies en werkvormen worden gedetailleerd uitgelegd zodat u alle variaties kunt aanbrengen om de lessen nog interessanter te maken. Deze handleiding geeft een goed handvat om op een uidagende manier aan de slag te gaan met de kinderen en hun enthousiasme voor muziek te ondersteunen.

Uw school aanmelden:

Abonnement Winston’s Muziekschool digitale lesomgeving. In de WMS digitale lesomgeving zijn alle bodypercussieoefeningen, meezingvideo’s en lessuggesties beschikbaar via de persoonlijke Mijn Winston’s Muziekschool Pagina zodat de kinderen thuis verder kunnen oefenen. Om toegang te krijgen tot deze digitale lesomgeving gelden onderstaande abonnementsprijzen: De abonnementsprijs is gekoppeld per school en bedraagt € 197,- per jaar. Schrijf u nu in om gebruik te kunnen maken van dit online muzikale lesprogramma.

Aanbieding Winstons Online Muziekschool!

Van €394,- Voor €197,- inclusief BTW

De abonnementsprijs is gekoppeld per school
en bedraagt € 197,- per jaar.

Investeer in de online training!

Onze partners

Winston’s Muziekschool is een digitale muziekmethode voor het basisonderwijs.
Door u te abonneren gaat u akkoord met ons privacybeleid en geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrieven.
Je hebt je succesvol aangemeld!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© Copyright 2022 WMS. All Rights Reserved
Branding & Website door
Online leeromgeving door
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.