• Volg ons op:

Training docenten

Als leerkracht zelf de basisvaardigheden bijbrengen voor het maken van muziek?

Met het programma van Winston’s Muziekschool kunt u als leerkracht van een lagere school leerlingen de basisvaardigheden bijbrengen voor het maken van muziek in de klas. U leert op een unieke en effectieve manier hoe u muzieklessen kunt integreren in uw dagelijkse lesprogramma.

slider3

Speelt uzelf helemaal geen muziekinstrument? Dat is geen enkel probleem. Iedereen kan met de methode van Winston’s Muziekschool de basisvaardigheden bijbrengen. Wij gaan samen met u aan de slag op uw locatie en leren u in een dagdeel hoe u samen met uw kinderen muziek kunt gaan maken.

Vindt u muzikale ontwikkeling ook zo belangrijk? Maar heeft nu te weinig tijd om een volledig programma aan te bieden? Wij helpen u met een compleet onderwijsprogramma wat u makkelijk kunt gebruiken op het moment dat u het beste uitkomt. U kunt na een jaar terugkijken op een succesvolle muzikale ontwikkeling van al uw kinderen. De ouders zullen versteld staan van de verschillende voorstellingen die hun kinderen aan einde van het jaar hebben gegeven!

Op deze website van Winston’s Muziekschool kunt u ook gebruik maken van het online lesmateriaal. Dit lesmateriaal zal u ondersteunen tijdens uw lessen. Wij zullen u helpen dit lesmateriaal zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten.

Boek Winston voor een presentatie:

Bent u nieuwsgierig wat het resultaat kan zijn van dit muzikale lesprogramma? Neem dan contact op en schrijf u in voor een training voor docenten van Winston’s Muziekschool.