• Volg ons op:

De Multi Jam Sessies

Multi Jam is een laagdrempelige manier om muziek te maken samen met anderen.

Een unieke muzikale ervaring voor jong en oud waarbij iedereen met verschillende instrumenten van over de hele wereld kennismaakt en kan genieten van inspirerende verhalen door meesterverteller Winston Scholsberg.

De MultiJam is een programma voor basisscholen (bovenbouw) dat kinderen actief in contact brengt met muziek maken.De MultiJam is bedoeld als kennismaking met muziek maken voor kinderen in de bovenbouw van de basisschool. Het programma bestaat uit een voorbereiding op school met behulp van cd en dvd, en een voorstellingsochtend op een professionele locatie in de stad. Tijdens de voorstelling krijgen de kinderen korte kennismakingsworkshops op verschillende instrumenten.

De MultiJam is in Rotterdam door de lokale kunsteducatieinstelling SKVR opgenomen in het algehele aanbod aan basisscholen in de hele stad. Scholen kunnen op de MultiJam intekenen. Per keer worden drie klassen bediend met 60 tot 80 kinderen in de zaal en de workshops.

De muziek die in de MultiJam zit, is zeer divers. Er zijn bewerkingen van popsongs bij, een bluesnummer, een Surinaams liedje. De meeste liedjes zijn in het Nederlands en de kinderen zingen het makkelijk mee, vooral als het goed is voorbereid in de klas.

 

Interesse in Multi Jam?