• Volg ons op:

Programma Overzicht

U kunt kiezen uit het volgende aanbod

Winston’s Muziekschool is een laagdrempelige methode voor ritmisch muziekonderwijs op basisscholen. Groepsleerkrachten krijgen met een eenmalige korte training van 2 uur handvatten en tips aangereikt om zelf de lessen in hun klas te kunnen geven.

Online training

Op de website van Winston’s Muziekschool staat een compleet muzikaal lesprogramma voor alle groepen van de basisschool. Dit online lesprogramma is gebouwd voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Er zijn specifieke oefeningen en trainingen voor alle verschillende groepen. Hierdoor worden de kinderen op hun eigen niveau uitgedaagd in het maken van muziek met elkaar.

Aanmelden voor lessen

Multi Jam

Een unieke muzikale ervaring voor jong en oud waarbij iedereen met verschillende instrumenten van over de hele wereld kennismaakt en kan genieten van inspirerende verhalen door meesterverteller Winston Scholsberg.

Aanmelden voor lessen

Presentatie Winston

Meester verhalenverteller Winston Scholsberg heeft meer dan 5000 voorstellingen gedaan op bijna alle lagere scholen in Nederland. Hij gebruikt in zijn presentaties de unieke gave om kinderen en volwassenen te boeien van het begin tot eind.

 Aanmelden Presentatie

Training docenten

Met het programma van Winston’s Muziekschool kunt u als leerkracht van een lagere school leerlingen de basisvaardigheden bijbrengen voor het maken van muziek in de klas. U leert op een unieke en effectieve manier hoe u muzieklessen kunt integreren in uw dagelijkse lesprogramma.

Aanmelden Training docenten